AJÁNLATKÉRÉS

Jade Beach

 

A Jade Beach Budapesttől 25 km-re, Dunavarsány nyugodt, csendes zöldövezeti részén helyezkedik el, távol a város zajától. Ez a különleges rendezvénytér frissítő és élénk újdonsága a fővároshoz közel eső tóparti rendezvényhelyszíneknek. Ennek a 25 hektáros, gondozott, zöldövezeti területnek az ékköve a Jade tó, ami a helyszín, és az itt megvalósított események egyediségét biztosítja.
Romantikus esküvői szertartás a tó partján, finom vacsora a rendezvénysátorban, vagy a szabad ég alatt, és hajnalig tartó ünneplés. A választás az elképzelésen múlik, aminek csak a fantázia szabhat határt, akár motorcsónakkal is érkezhet az Ifjú Pár!
Legyen szó kisebb fogadásról, zártkörű vagy formabontó rendezvény megoldásról, természetközeli esküvőről, a Jade Beach csapata minden esetben elkötelezett a személyes szolgáltatás nyújtása iránt. A kezdeti érdeklődéstől a teljes igényfelmérésen át, akár a szervezéstől a lebonyolításig azon dolgozunk, hogy a tökéletes napot megvalósítsuk! Az esküvő teljes időtartamára kizárólagos használatot biztosítunk a területre, hogy a zavartalan és intim hangulat garantált legyen.