Kedves Ifjú Pár!

Életetek egyik legnagyobb eseményét szervezitek? Talán elakadtatok a rengeteg szolgáltató útvesztőjében? Nem tudjátok, hogy a kapott ajánlatok közül melyik, a minden tekintetben tökéletes! Segítséget vártok az ideális helyszín, a harmonikus vacsora, a szolgáltatók kiválasztásához?

Megérkeztetek!

Az igazi ESKÜVŐ, amelyet a menyasszony már kislány korában megálmodott, sok-sok apró részlet összeillesztéséből áll! Mi ebben tudunk Nektek segíteni!

Tizenéves tapasztalatunkat, tudásunkat a rendelkezésetekre bocsátjuk az esküvői helyszín, az est fénypontját adó bőséges és finom vacsora, a hangulatért felelős jó zenekar és a háttérért felelős szolgáltatók megtalálásához!

Duna-parti Palota? Vidéki Kastély? Zöld környezetben fekvő rendezvényterem? Nálunk rengeteg helyszín közül választhatjátok ki az ideálist!

A meghívott kedves családtagjaitokat, rokonokat, barátokat szeretnétek elkápráztatni egy csodálatos ESKÜVŐI vacsorával? Saját konyhánk ízremekei közül tudjátok, közreműködésünkkel, összeállítani, hogy mi kerüljön a díszasztalra! Sok éve együtt dolgozó személyzetünk, helyben készíti el az ételeket!

Szívesen meghívunk Benneteket az általunk szervezett eseményekre, ahol kipróbálhatjátok az ételek minőségét, ötleteket meríthettek a dekorációhoz, meg hallgathatjátok a zenekart!

Reméljük, hogy honlapunk áttanulmányozása után személyesen is találkozhatunk, egy rövid, de mindenre kiterjedő bemutatkozásra, ahol egy vagy több helyszín bejárása során, képekkel illusztráljuk eddigi munkáinkat, és biztosítsunk Benneteket, hogy az Esküvőtök már jó kezekbe került!

Comments are closed.

  • Advanced Random Posts

    • Kedves Ifjú Pár!: Életetek egyik legnagyobb eseményét szervezitek? Talán elakadtatok a rengeteg szolgáltató útvesztőjében? Nem tudjátok, hogy a kapott ajánlatok közül melyik, a minden tekintetben tökéletes! Segítséget vártok az ideális helyszín, a harmonikus vacsora, a szolgáltatók kiválasztásához? Megérkeztetek! Az igazi ESKÜVŐ, amelyet a menyasszony már kislány korában megálmodott, sok-sok apró részlet összeillesztéséből áll! Mi ebben tudunk Nektek segíteni! Tizenéves tapasztalatunkat, tudásunkat a rendelkezésetekre bocsátjuk az esküvői helyszín, az est fénypontját adó bőséges és finom vacsora, a hangulatért felelős jó zenekar és a háttérért felelős szolgáltatók megtalálásához! Duna-parti Palota? Vidéki Kastély? Zöld környezetben fekvő rendezvényterem? Nálunk rengeteg helyszín közül választhatjátok ki az ideálist! A meghívott kedves családtagjaitokat, rokonokat, barátokat
    • Kedves Andi, Jani: Kedves Andi és János! Köszönjük nektek a szombatot. Minden klappolt: csodálatosan sütött a nap, a vendégek felhőtlenül nevetgéltek, a dekoráció friss és hangulatos volt, a zene táncolásra csábított… és amit a legtöbben dicsértek: isteni volt a vacsora. Már a kinti beszélgetésnél odajöttek hozzánk, hogy olyan jó ez a pezsgő és a pogi, nem ilyenhez vannak szokva, hanem gagyi lagzis ételhez, italhoz :-) Ezután egy amerikai vendégünk mondta, hogy ilyen finom levest még életében nem evett. A kacsa és a mustáros husi már csak pont volt az i-n. Kifejezetten örültünk, hogy kicsit idősebb volt a pincérgárda, végig udvariasak és türelmesek voltak velünk,