AJÁNLATKÉRÉS

A vendéglátás sokszínűsége miatt a szakmában több megoldás is létezik egyszerre a megrendelői igények kielégítésére.
Munkánk célja szerteágazó szakmai felkészültséget, elkötelezettséget igénylő és követelő vendéglátó rendezvények lebonyolítási formáinak, sajátos szervezésének, étel és ital kínálatának teljes körű, szakszerű kivitelezése.
Egyediségre törekszünk és arra, hogy rendezvényének különlegességére sokáig emlékezzenek a vendégei.

Catering

 

Maximális rugalmassággal állunk megrendelőink igényeihez. Akár kisebb létszámra is vállalunk állófogadást, díszétekezést, kávébekészítést, szendvicspartit, koktélpartit, kerti grillezést vagy egy céges munkaebédet.
A rendezvényekhez teljes eszközparkot biztosítunk. Igény szerint a helyszín dekorálását is vállaljuk, virágkötőink kompozíciói még szebbé tehetik a környezetet, büféasztalokat, körasztalokat.

Az ételeink elkészítésében meghatározók a válogatott, friss alapanyagok, zöld fűszerek, melyek mesés ízvilága igazi gasztronómiai élményt nyújtanak. Maximális elvárásaink tükröződnek a fogások minőségében, mennyiségében és ízében, a kiszolgálás színvonalában. Sok-sok rendezvénnyel, esküvővel a hátunk mögött, folytonos fejlesztésekkel, kreativitással és nem utolsó sorban megbízhatóságunkkal járulunk hozzá a rendezvény sikeréhez!

Gondosan megválogatott, folyamatosan ellenőrzött alapanyagok a megbízható, hazai beszállítók kínálatából, a garancia, a mindig finom, ízletes, bőséges fogásokhoz.

Az általunk ajánlott helyszíneken, Laczik Tamás mesterszakács vezényletével, saját szakképzett, sok év alatt összekovácsolódott személyzetünk a legjobb minőségi nyersanyagokból, készíti el helyben a kiválasztott ételeket. Minden esetben egyedi, alkalomhoz illő menü sort állítunk össze, a megrendelő elképzelései alapján. Figyelembe vesszük a vendégek összetételét, tapasztalataink alapján, tanácsainkkal segítjük a választást. Igény esetén kímélő vagy vegetáriánus ételsorokat is ajánlunk. Kiszállítással is a legkiválóbb minőséget biztosítjuk.
Rendezvényeinkhez saját, teljes eszközparkkal rendelkezünk.