AJÁNLATKÉRÉS

Menük

Maximális elvárásaink tükröződnek az ételek minőségében, mennyiségében és ízében, a kiszolgálás színvonalában.

A menü sorok tájékoztató jellegűek, figyelembe véve a leggyakoribb kéréseket. Amennyiben bármilyen más elképzelésetek van, kérem, jelezzétek, szívesen állunk rendelkezésetekre.

Igény szerint cserélgethetők, variálhatók, de akár teljesen új menü sor is összeállítható.

 

 

Kombinált szervírozású esküvői vacsora
A levest természetesen tudjuk csészében is felszolgálni, de tapasztalatunk szerint a kedves vendégek jobban örülnek, ha leveses tálban szolgáljuk fel, mert úgy annyit szednek amennyi jól esik nekik. A főételeket a vendégeknek svédasztalról, Chafingból kínáljuk. Az aperitif felszolgálása, a köszöntők elhangzása megadja az ünnepélyes keretet a vacsorának, a leves felszolgálása után a svédasztalos étkezés alatt kötetlenül beszélgethetnek, szórakozhatnak a vendégek. A salátát, desszerteket szintén svédasztalról választanak.

Hagyományos, francia tálalás
A levest nagy, 6 személyes tálakban szolgáljuk fel. A főételeket tálakon szervírozzuk, az asztalhoz kiviszik a felszolgálók, majd a kedves vendégek kedvük szerint választanak, szednek róla. A desszert lehet tányérszervízes, de megoldható desszert svédasztal is.

Ültetett svédasztalos vacsora
Az aperitif felszolgálása, köszöntő beszédek elhangzása után a vendégek a svédasztalról válogathatnak az ételek között, és természetesen elegánsan terített asztalnál ülve étkeznek. A svédasztalon lehetnek előételek, levesek, főételek, hozzá illő köretekkel, színes saláta bár, ínycsiklandozó desszertek.

Ültetett svédasztalos vacsora grillételekkel
A vacsora kezdete nem tér el a többi felszolgálási módtól, a főételek egy része a svédasztalon Chafingból kínálva, a roston sült húsok pedig helyben, a kedves vendégek előtt készülnek látványgrillen, készítünk hozzá illő mártásokat, köreteket.

Tányér szerviz, felszolgált esküvői vacsora
Az aperitif felszolgálása, köszöntő beszédek elhangzása után a felszolgálók minden fogást tányéron szolgálnak fel a kedves vendégeknek. Nagyon elegáns felszolgálási forma, minden étel igényesen díszítve érkezik az asztalhoz, viszont a választék sokkal kisebb, mint egy svédasztalos vacsoránál.