AJÁNLATKÉRÉS

Széchenyi Fürdő

A Széchenyi Fürdő a Városligetben található, közel a városligeti tóhoz, és a felvonulási térhez. Könnyen megközelíthető. A 200 fős Bálterem a fürdőtől hermetikusan lezárt terület, nincsenek közös helységek, saját, külön bejárattal rendelkezik, önálló mosdója van. Szépen dekorált falai, oszlopai, ideális elosztása, harmonikus milliője, tökéletes esküvői helyszínné varázsolják. Nincs idő-, és zajkorlátozás, a környéken könnyű parkolni.

A gyógyfürdők a XX. század elejétől patinás színfoltjai fővárosunknak. Ha már megunta a megszokott helyszíneket, és valami igazán újjal szeretné meglepni vendégeit, rokonait, barátait, partnereit, rendezzen esküvőt, partit gyógyfürdőinkben. A különleges építészeti megoldások hangulatos medencékkel párosítva ideális színteréül szolgálhatnak az Ön rendezvényének. A török korban épült fürdőink sajátos hangulatukkal egyedi, zártkörű rendezvényekre alkalmasak. Gyógyfürdőink fedett medenceterei és előcsarnokai átalakíthatók bálok elegáns helyszínévé is.
A Széchenyi fürdő a Városligetben található, közel a Vajdahunyad várhoz, a városligeti tóhoz és
a Felvonulási térhez! Központ fekvése ideális, könnyen megközelíthető, a környéken jó a parkolási lehetőség! A rendezvényterem a fürdőtől hermetikusan lezárt, nincsenek közös helyiségek, saját, külön bejárata van. Önálló mosdóval rendelkezik. Márvány padozatáról kapta a nevét, Márványterem. Szépen dekorált falai, oszlopai, ideáli elosztása, harmonikus miliője, tökéletes esküvői helyszínné varázsolják!